logo

Stagiaire ACIC

Het ACIC zoekt stagiaires! 

Bij het ACIC zijn we per augustus/september 2024 op zoek naar nieuwe, enthousiaste stagiaires die het team komen versterken. We zijn op zoek naar tweede-, derde- en (eventueel) vierdejaars studenten van de opleidingen Social Work en Pedagogiek. Een stage bij het ACIC is voor minimaal 2 dagen in de week in een periode van minstens een half jaar tot een jaar. Er is veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een hecht team, waar alle ruimte is om te leren over autisme, de ontwikkeling van kinderen en jongeren, maar ook over jezelf. Daarnaast is er de ruimte om jouw observaties die je in de praktijk opdoet te vertalen naar rapportages. De werkwijze van het ACIC is vanuit een onvoorwaardelijke houding naar de kinderen en jongeren toe. Op onze site kan je hier nog meer informatie over vinden. 

Zie je een stage bij het ACIC zitten, of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar stage@acic.nl, t.n.v. Milena Rebel en Femke Hom, met je CV en een motivatiebrief. We zullen dan contact met je opnemen! 

Over ACIC

Wij vormen een interdisciplinair team dat zich bezighoudt met de totale zorg voor kinderen met autisme en hun omgeving.

Omdat ieder kind uniek is, met zijn eigen unieke persoonlijkheid, behoeften, wensen en talenten, biedt Autisme Centrum In Contact alle begeleiding op maat.

logo
Loosdrechtse Bos 5, 1213 RH Hilversum
Privacy Policy
Built by MDDD © 2024