logo

Begeleiding kinderen met autisme

Geef kinderen met autisme ruimte om te groeien

Het Autisme Centrum in Contact is een plek waar we ruimte bieden aan jouw wensen en dromen. Samen met jou onderzoeken we wat jij graag wil en wat ervoor nodig is om dat te bereiken. Contact, verbinding, moed, (onvoorwaardelijke) acceptatie, veerkracht en maatwerk zijn onze belangrijkste kernwoorden. We willen jou een plek bieden waar je kunt uitrusten, kunt groeien en uiteindelijk de stappen kunt zetten die jij wilt maken.

Begeleiding jongeren met autisme
Ouderondersteuning kinderen met autisme

Begeleiding groep/individueel

Binnen het Autisme Centrum in Contact zijn verschillende groepen waar wij begeleiding bieden. Ook is er voorzien in één-op-één begeleiding, waar alle ruimte is voor jou en wat jij nodig hebt.

Er is een atelier, we doen veel aan sport en spel, buitenactiviteiten, toneel, dans en muziek. Er is ook ruimte voor schoolwerk en bijzondere projecten, passend bij jouw talenten.
De groepen zijn verschillend in grootte en we kijken altijd samen met jou en je ouders wat bij jou past.

Onze begeleiders werken met veel liefde bij het ACIC en willen jou zien stralen. Elke dag staan zij weer klaar om te kijken hoe we samen weer een stapje vooruit kunnen komen.

Ouderondersteuning

In ons Autisme Centrum vinden wij het belangrijk om met je ouders (of opvoeders) in gesprek te gaan. Ouders kennen jou heel goed en zij kunnen ons helpen om jou nòg beter te leren kennen. Ouders hebben vaak vragen en zijn soms onzeker of ze het wel goed doen.

Daarom hebben wij in ons team ouderbegeleiders die graag met je ouders meedenken en adviseren. Kortom, zij helpen je ouders om er voor jou te kunnen zijn, wanneer je dat nodig hebt.

Wil je hier meer over lezen, klik dan door naar de webpagina ouderondersteuning.

Zorg bij autisme

Over ACIC

Wij vormen een interdisciplinair team dat zich bezighoudt met de totale zorg voor kinderen met autisme en hun omgeving.

Omdat ieder kind uniek is, met zijn eigen unieke persoonlijkheid, behoeften, wensen en talenten, biedt Autisme Centrum In Contact alle begeleiding op maat.

logo
Loosdrechtse Bos 5, 1213 RH Hilversum
Privacy Policy
Built by MDDD © 2024