Audrey Maeder-Sahupala Oprichter

ACIC - personeel - Audrey Maeder-Sahupala

Ik ben Audrey Maeder­-Sahupala,  directeur, therapeut en ouder­- en kindbegeleider.
Verbinder. Ik geloof in onze kinderen en hun ouders. Ik leer elke dag van ze door heel nauwkeurig te kijken, te luisteren en te vragen. Zij wijzen ons hun eigen weg, dat wat zij nodig hebben. Stap voor stap gaan we hun grillige pad verkennen en leren begrijpen. En eenmaal begrepen lijkt het veel minder grillig en beter begaanbaar. Voor ons allemaal.

Philip Maeder Oprichter

ACIC - personeel - Philip Maeder

Ik ben Philip Maeder, directeur, begeleider en therapeut bij het ACIC. Mijn wens is dat we alle kinderen die op ons pad zijn gekomen, nieuwe paden kunnen aanreiken die ze weer een volwaardige plek in onze samenleving geeft. Dan is mijn missie geslaagd.

Whitney de Fretes Kindercoach

ACIC - personeel - Whitney de Fretes

Ik ben moeder van een dochter Tess (2013) en werk als Teamleider, Kindercoach en Stagecoördinator op ACIC. De visie en werk methode is voor mij een manier van leven geworden. Door de liefdevolle en positieve aanpak krijg je een fijne werksfeer met de kinderen, ouders en collega’s en dat vind ik heel belangrijk. Ook is mijn hond Biggy op ACIC als ik er ben.

Annelieke Kemp Begeleider

Mijn naam is Annelieke Kemp en ik ben sinds december 2019 werkzaam bij ACIC als groeps- en individueel begeleider.
Na mijn studie als Maatschappelijk werker aan de Hogeschool Utrecht ben ik een jaar werkzaam geweest als Begeleider B bij Sherpa. Na dit jaar heb ik ACIC gevonden waar ik mij als een vis in het water voel. Ik vind het belangrijk om altijd in contact te zijn met de kinderen en straal dit ook in mijn werken uit. Kinderen begeleiden vanuit hun eigen kracht, is voor mij een fijne manier van werken en voor de kinderen een fijne manier om zichzelf te kunnen ontplooien.

Carla Langeweg Begeleider

Mijn naam is Carla Langeweg en ik ben werkzaam bij ACIC als stage coördinator, groeps- en individueel begeleider. De vaste groep waar ik werk is de opstapklas. Na mijn studie ecologische pedagogiek heb ik ACIC gevonden. Vanaf juni 2016 ben ik werkzaam bij ACIC. Werken bij ACIC vind ik uniek, het werken vanuit een ontwikkelingsperspectief, het denken in mogelijkheden en de positieve insteek geven mij energie. Het bijzondere aan ACIC is dat iedereen, op welke manier dan ook, zichzelf mag zijn en iedereen welkom is.

Daphne Hoogeveen Begeleider

ACIC - personeel - Daphne Hoogeveen

Mijn naam is Daphne Hoogeveen. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik op het ACIC gekomen. De visie die het ACIC voortbrengt heb ik meegenomen met mijn reis in Oeganda van 5 maanden. Na een jaar weg te zijn geweest van het ACIC, ben ik teruggekomen als begeleider op het ACIC. Het team, de kinderen en de locatie zorgen ervoor dat ik op het ACIC helemaal op mijn plek ben.

Deborah Ng Begeleider/Psycholoog

Mijn naam is Deborah Ng en ik werk als begeleider/psycholoog bij ACIC. Ik heb een voorliefde voor informatica en schaken. Mijn interesse in de kinderpsychologie is ontstaan toen ik in 2008 ben begonnen om schaakles te geven op basisscholen. Hierbij heb ik ook veel kinderen met autisme begeleid. De logische, maar ook soms raadselachtige manier van denken vind ik interessant. Na mijn master Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik bij ACIC gekomen. Naast individuele begeleiding hou ik mij bezig met het onderzoeken van de mogelijkheid tot het afnemen van psychologisch onderzoeken bij ACIC.

Femke Hom Begeleider

Mijn naam is Femke Hom en werk sinds augustus 2019 als groepsbegeleider (Matrix Combi) en individueel begeleider.

In schooljaar 2017/2018 heb ik tijdens mijn opleiding Ecologische Pedagogiek al stage gelopen op het ACIC bij de Matrix en Matrix Combi. Ik was meteen helemaal enthousiast over de werkwijze van deze mooie plek. De persoonlijke aandacht en de ontwikkelingsgerichte aanpak vind ik belangrijk en ik zie hoeveel de kinderen hebben aan deze manier van werken. Het mooie team en de geweldige kinderen motiveren mij dagelijks en geven mij veel energie!

Hakima Begeleider

Mijn naam is Hakima. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik stage gelopen bij ACIC. Begin februari 2018 ben ik weer teruggekomen als begeleider op het ACIC. ACIC is een fijn plek om te mogen werken. Je mag jezelf zijn en ik prijs me gelukkig met zo’n positieve team. Ik ben tante van veel neefjes en nichtjes. Als tante leerde ik veel van mijn neefjes en nichtjes in verschillende ontwikkelingsfasen. Eén van mijn grootste passies is het begeleiden van kinderen. De visie van ACIC sluit helemaal aan bij mijn eigen manier van werken met kinderen. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en het kind in zijn/haar kracht te zetten. Het geeft mijn voldoening als ik een kind zie groeien en bloeien in zijn/haar ontwikkeling en op zijn manier positieve stappen maakt. Ik vind werken vanuit passie en genieten van de mooie dingen belangrijk. Naast de opleiding SPH heb ik veel geleerd van mijn privéleven en daaruit is een motto ontstaan: ‘‘Waardeer de kleine dingen in het leven en je zult gelukkig zijn’’

Janneke de Mos - van der Heijden Dramatherapeut en begeleider

ACIC - personeel - Janneke van der Heijden

Mijn naam is Janneke van der Heijden, dramatherapeut en begeleider bij het ACIC. Tijdens mijn opleiding kwam ik bij het ACIC terecht en ben ik eigenlijk niet meer weggegaan. De visie, het team en de kinderen hebben mijn hart gestolen. Elke dag geniet ik weer van de kinderen en de stappen die ze maken, het is mooi daar onderdeel van te mogen zijn.

Kees van Doorn Chauffeur / begeleider

Mijn naam is Kees van Doorn. Sinds december 2017 ben ik werkzaam als chauffeur en begeleider bij  ACIC. Na jarenlang als manager gewerkt te hebben bij een re-integratie bedrijf is het tijd voor iets anders.

Kimberly Hovius Begeleider

Mijn naam is Kimberly Hovius en ben via mijn studie Ecologische Pedagogiek begonnen als stagiaire bij ACIC. Ik heb hier zoveel van geleerd en zoveel voldoening uit gehaald dat ik mij erg op mijn plek voelde. Ik ben met veel plezier vaste begeleider van de Doorstapklas en individueel begeleider. Ik kan erg genieten van het begeleiden van de kinderen omdat je hen ziet groeien en de succesmomenten samen deelt. Daarnaast krijg ik veel energie van de positieve aanpak en het team. Je mag jezelf zijn en er is ruimte voor ontwikkeling.

Lisa Boersma Dramatherapeut en begeleider

Mijn naam is Lisa Boersma en ik ben werkzaam als dramatherapeut en begeleider bij het ACIC. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om stage te lopen bij het ACIC. Ik voelde mij hier gelijk op mijn plek door de fantastische kinderen, de mooie visie en het hechte team. Ik was dan ook erg enthousiast toen in oktober 2019 gevraagd werd of ik een vast onderdeel wilde uitmaken van dit team.  Voor mij is het ACIC een bijzondere plek waar iedereen zichzelf mag zijn en gekeken wordt naar je krachten.  Tijdens het werken met de kinderen gebruik ik veel elementen van spel. Hierbij kijk ik naar de krachten en voorkeuren van het kind om op die manier een veilige en liefdevolle omgeving te creëren waarin het kind op zijn/haar tempo kan groeien. Het werken met de kinderen en jongeren en het volgen van hun ontwikkeling is voor mij iedere dag weer een cadeautje.

Maarten Borren Begeleider

Mijn naam is Maarten Borren en na een jaar stage gelopen te hebben werk ik nu als groepsbegeleider en individueel begeleider bij het ACIC. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik regelmatig gewerkt met kinderen en jongeren met autisme. Hier heb ik mij altijd in geïnteresseerd. De visie, de positieve manier van werken en de ontwikkelingsgerichte aanpak spraken mij direct aan en zorgen ervoor dat ik hier met veel plezier aan het werk ben.

Margriet Tielen orthopedagoog en individueel/ambulant begeleider

Mijn naam is Margriet Tielen. Ik werk op ACIC als orthopedagoog en individueel/ambulant begeleider. Nog voor mijn opleiding pedagogische wetenschappen heb ik eerst een studie Humanistiek gedaan. Hierdoor ben ik breed geschoold en ik draag dit mee in mijn benadering van cliënten. ACIC is voor mij een warme plek waar elk kind met zijn eigen unieke verhaal welkom is. In mijn begeleiding met kinderen en jongeren stem ik mij af op, en geef ik ruimte aan, de eigenheid van elk kind en probeer ik een sfeer neer te zetten waar balans is tussen het kind uitdagen/stimuleren van ontwikkeling en het bieden van veiligheid. In het dagelijks leven ben ik moeder van een dochtertje.

Marissa Spieard Begeleider

Mijn naam is Marissa Spieard. In het derde jaar van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik stage gelopen bij ACIC. Tijdens mijn stageperiode kwam ik erachter dat de visie van ACIC bij mij past en dat ik een goede klik heb met zowel het team als met de fantastische kinderen. Sindsdien heb ik deze mooie plek niet meer verlaten en inmiddels werk ik als groepsbegeleider (Matrix) en individueel begeleider bij Het ACIC.

Merel Engels Begeleider

Mijn naam is Merel. Ik ben begonnen bij ACIC als stagiaire en ben nu groeps- en individueel begeleider. Ik werk met veel passie met de kinderen. ACIC is voor mij een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien. ACIC is voor mij een fijne werkplek door de combinatie van de kinderen, het team en de prachtige locatie.

Milena Rebel Begeleider

Mijn naam is Milena Rebel. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik stage gelopen bij ACIC. Sindsdien wilde ik daar niet meer weg en ben ik een extra jaar stage gaan lopen. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu werk bij ACIC als individueel begeleider en groepsbegeleider bij de Opstap. Ik vind de werkwijze erg fijn en passend bij mijn visie die ik heb ontwikkeld tijdens mijn opleiding. Het is mooi om te zien hoe kinderen hier opleven en zich blijven ontwikkelen. Ook is het fijn hoe goed iedereen hier samenwerkt om ACIC tot een mooie en leerzame plek te maken waar iedereen zich geaccepteerd voelt.

Remco van Dalen Begeleider

Mijn naam is Remco van Dalen en woon samen met mijn vrouw en dochtertje in Hilversum.
Sinds begin 2019 ben ik gestart als begeleider op de doorstapgroep bij ACIC. Ik heb o.a. een achtergrond in de buitensport en heb de opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming en een jongerencoach opleiding afgerond.
Ik heb altijd veel met kinderen en jongeren gewerkt, hierin merk ik dat mijn interesses liggen bij degene die net dat extra steuntje nodig hebben. Ik kijk niet graag naar labels of hokjes maar naar dat wat de behoefte is van de kinderen en hun daarbij te helpen. ACIC is voor mij de juiste plek om deze begeleiding te kunnen bieden. Zowel de plek als organisatie maar ook de plek midden in het bos en een prachtige hei.

Talitha de Leeuw Begeleider/psycholoog

Mijn naam is Talitha de Leeuw, groeps- en individueel begeleider bij het ACIC. Na mijn studie Klinische en Gezondheidspsychologie ben ik na goed zoeken het ACIC tegengekomen. Na een gesprek met Audrey over de werkwijze en visie van Martine Delfos en het ACIC was ik verkocht, hier wilde ik graag bij horen en aan bijdragen. Sindsdien geniet en leer ik nog elke dag van mijn collega’s, de ouders en de kinderen bij het ACIC. Het ACIC is voor mij de plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen en stappen te zetten in een vertrouwde en veilige omgeving.

Wouter Halsema Begeleider

Mijn naam is Wouter Halsema en ben met veel plezier vaste begeleider van de instap klas en tevens individueel begeleider. Tijdens mijn studie is mijn interesse in autisme ontstaan en heb ik een jaar  stage gelopen bij ACIC. De ontwikkelingsgerichte visie van het ACIC past goed bij mij. Het geeft mij veel voldoening om de kinderen/jongeren te zien groeien. Daarnaast vind ik het fijn dat ACIC een plek is waar iedereen zichzelf mag zijn.

Sen en Biggy Helpende honden

ACIC - personeel - Helpende honden

Sen en Biggy zijn onmisbare medewerkers.

Versterking en ondersteuning ACIC-team

Versterking en ondersteuning ACIC-team

Martine Delfos – Supervisor

Eugenia Mangana – WebChair supervisor

Renée Freud – Kinderfysiotherapeut

Maxine van Es – Kinderfysiotherapeut

Norbert Groot – Ambulant begeleider

Marni Russo – Ambulant begeleider

Romayco Babb – Ambulant begeleider

Iris de Vries- Ambulant begeleider Muziek

Annemoon Brans – Ambulant begeleider natuur- en scheikunde

Top dog: Rob Mos & Arlette Huttmann

Marjan Maarschalkerweerd – Coördinator beschikkingen

Natasja van Bragt – Office Manager

Tanja Keesom – Office Medewerker

Nicolet Groot – Boekhoudster

Richard Kamsteeg – Financieel adviseur