Audrey Maeder-Sahupala Oprichter

ACIC - personeel - Audrey Maeder-Sahupala

Ik ben Audrey Maeder­-Sahupala,  directeur, therapeut en ouder­- en kindbegeleider.
Verbinder. Ik geloof in onze kinderen en hun ouders. Ik leer elke dag van ze door heel nauwkeurig te kijken, te luisteren en te vragen. Zij wijzen ons hun eigen weg, dat wat zij nodig hebben. Stap voor stap gaan we hun grillige pad verkennen en leren begrijpen. En eenmaal begrepen lijkt het veel minder grillig en beter begaanbaar. Voor ons allemaal.

Philip Maeder Oprichter

ACIC - personeel - Philip Maeder

Ik ben Philip Maeder, directeur, begeleider en therapeut bij het ACIC. Mijn wens is dat we alle kinderen die op ons pad zijn gekomen, nieuwe paden kunnen aanreiken die ze weer een volwaardige plek in onze samenleving geeft. Dan is mijn missie geslaagd.

Janneke van der Heijden Dramatherapeut en begeleider

ACIC - personeel - Janneke van der Heijden

Mijn naam is Janneke van der Heijden, dramatherapeut en begeleider bij het ACIC. Tijdens mijn opleiding kwam ik bij het ACIC terecht en ben ik eigenlijk niet meer weggegaan. De visie, het team en de kinderen hebben mijn hart gestolen. Elke dag geniet ik weer van de kinderen en de stappen die ze maken, het is mooi daar onderdeel van te mogen zijn.

Danielle Schoenmaker Begeleider

ACIC - personeel - Danielle Schoenmaker

Mijn naam is Danielle Schoenmaker en ik werk met veel passie als vaste begeleider van de doorstapklas en coördinator van de webchair. De visie van ACIC past volledig bij mij, namelijk dat kinderen met autisme niet ‘defect’ zijn en er dus altijd ontwikkeling mogelijk is. Het werken met deze kinderen maakt mij blij, omdat deze kinderen zo mooi en zo puur zijn. En dat raakt mij iedere dag weer, op een positieve manier.

Whitney de Fretes Kindercoach

ACIC - personeel - Whitney de Fretes

Ik ben moeder van een dochter Tess (2013) en werk als begeleider in de Matrix en Kindercoach op ACIC. De visie en werk methode is voor mij een manier van leven geworden. Door de liefdevolle en positieve aanpak krijg je een fijne werksfeer met de kinderen, ouders en collega’s en dat vind ik heel belangrijk. Ook is mijn hond Biggy op ACIC als ik er ben.

Daphne Hoogeveen Begeleider

ACIC - personeel - Daphne Hoogeveen

Mijn naam is Daphne Hoogeveen. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik op het ACIC gekomen. De visie die het ACIC voortbrengt heb ik meegenomen met mijn reis in Oeganda van 5 maanden. Na een jaar weg te zijn geweest van het ACIC, ben ik teruggekomen als begeleider op het ACIC. Het team, de kinderen en de locatie zorgen ervoor dat ik op het ACIC helemaal op mijn plek ben.

Jelany Schreuder Begeleider

Mijn naam is Jelany Schreuder, ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Vanuit mijn studie ben ik terecht gekomen op het ACIC, waar ik een jaar stage heb gelopen en aansluitend een halfjaar mijzelf heb kunnen verdiepen in het onderwerp voeding en autisme. De werkwijze, de kinderen en de collega´s maken mijn werk leuk, leerzaam en afwisselend. Het ACIC is in mijn ogen de plek voor ieder kind een plek waar liefdevolle en respectvolle benadering wordt geboden.

Telefoon 035 6214867
Email jelany@acic.nl

Kees van Doorn Chauffeur

Mijn naam is Kees van Doorn. Sinds december 2017 ben ik werkzaam als chauffeur en begeleider bij  ACIC. Na jarenlang als manager gewerkt te hebben bij een re-integratie bedrijf is het tijd voor iets anders.

Telefoon 06 17486193

Susan Vermeulen

Mijn naam is Susan Vermeulen. Ik woon in Hilversum samen met mijn vriend en dochter. Sinds september 2017 ben ik werkzaam als begeleider op  het ACIC. Ik werk op de Matrix en de Matrix combi groep. Na 18 jaar met veel plezier in het onderwijs te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De positief geformuleerde vacature van het ACIC sprak mij direct aan! De combinatie van het bieden van begeleiding op cognitief en sociaal emotioneel gebied maken dat dit een werkplek is die heel goed bij mij past.

E-mail: susan@acic.nl

Merel Engels

Mijn naam is Merel. Ik ben begonnen bij ACIC als stagiaire en ben nu groeps- en individueel begeleider. Ik werk met veel passie met de kinderen. ACIC is voor mij een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien. ACIC is voor mij een fijne werkplek door de combinatie van de kinderen, het team en de prachtige locatie.

Wouter Halsema

Mijn naam is Wouter Halsema en ben met veel plezier vaste begeleider van de instap klas. Tijdens mijn studie is mijn interesse in autisme ontstaan en heb ik een jaar  stage gelopen bij ACIC. De ontwikkelingsgerichte visie van het ACIC past goed bij mij. Het geeft mij veel voldoening om de kinderen/jongeren te zien groeien. Daarnaast vind ik het fijn dat ACIC een plek is waar iedereen zichzelf mag zijn.

E-mail: wouter@acic.nl

 

 

 

 

 

Talitha de Leeuw

Mijn naam is Talitha de Leeuw, groeps- en individueel begeleider bij het ACIC. Na mijn studie Klinische en Gezondheidspsychologie ben ik na goed zoeken het ACIC tegengekomen. Na een gesprek met Audrey over de werkwijze en visie van Martine Delfos en het ACIC was ik verkocht, hier wilde ik graag bij horen en aan bijdragen. Sindsdien geniet en leer ik nog elke dag van mijn collega’s, de ouders en de kinderen bij het ACIC. Het ACIC is voor mij de plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen en stappen te zetten in een vertrouwde en veilige omgeving.

E-mail: talitha@acic.nl

 

Bregje van Hees

Mijn naam is Bregje van Hees.

Tijdens mijn studie Sociale Pedagogische Hulpverlening ben ik begonnen als “speler”, begeleider in een één-op-één thuisprogramma. Sinds januari 2018 ben ik begeleider op de groep. De liefdevolle en accepterende houding richting het kind spreekt mij erg aan. Bij  ACIC zie ik ook een liefdevolle houding richting de kinderen, waar ze zichzelf kunnen zijn en op hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Met veel plezier maak ik deel uit van dit team.

Carla Langeweg

Mijn naam is Carla Langeweg en ik ben werkzaam bij ACIC als stage coördinator, groeps- en individueel begeleider. De vaste groep waar ik werk is de opstapklas. Na mijn studie ecologische pedagogiek heb ik ACIC gevonden. Vanaf juni 2016 ben ik werkzaam bij ACIC. Werken bij ACIC vind ik uniek, het werken vanuit een ontwikkelingsperspectief, het denken in mogelijkheden en de positieve insteek geven mij energie. Het bijzondere aan ACIC is dat iedereen, op welke manier dan ook, zichzelf mag zijn en iedereen welkom is.

Sen en Biggy Helpende honden

ACIC - personeel - Helpende honden

Sen en Biggy zijn onmisbare medewerkers.

Versterking en ondersteuning ACIC-team

Versterking en ondersteuning ACIC-team

Martine Delfos – Supervisor

Eugenia Mangana – WebChair supervisor

Attie van Tol – Integratief kindertherapeut

Renée Freud – Kinderfysiotherapeut

Iris de Vries- Ambulant begeleider Muziek

Annemoon Brans – Ambulant begeleider natuur- en scheikunde

Norbert Groot – Ambulant begeleider

Bianca Schreuder – Ambulant begeleider www.iamstrong.nl

Sanne Schmitt – Ambulant begeleider

Margriet Tielen – Ambulant begeleider

Marjan Maarschalkerweerd – Coördinator beschikkingen

Natasja van Bragt – Office Manager

Tanja Keesom – Office Medewerker

Nicolet Groot – Boekhoudster

Richard Kamsteeg – Financieel adviseur