Audrey Maeder-Sahupala Oprichter

ACIC - personeel - Audrey Maeder-Sahupala

Ik ben Audrey Maeder­-Sahupala,  directeur, therapeut en ouder­- en kindbegeleider.
Verbinder. Ik geloof in onze kinderen en hun ouders. Ik leer elke dag van ze door heel nauwkeurig te kijken, te luisteren en te vragen. Zij wijzen ons hun eigen weg, dat wat zij nodig hebben. Stap voor stap gaan we hun grillige pad verkennen en leren begrijpen. En eenmaal begrepen lijkt het veel minder grillig en beter begaanbaar. Voor ons allemaal.

Philip Maeder Oprichter

ACIC - personeel - Philip Maeder

Ik ben Philip Maeder, directeur, begeleider en therapeut bij het ACIC. Mijn wens is dat we alle kinderen die op ons pad zijn gekomen, nieuwe paden kunnen aanreiken die ze weer een volwaardige plek in onze samenleving geeft. Dan is mijn missie geslaagd.

Janneke de Mos - van der Heijden Dramatherapeut en begeleider

ACIC - personeel - Janneke van der Heijden

Mijn naam is Janneke van der Heijden, dramatherapeut en begeleider bij het ACIC. Tijdens mijn opleiding kwam ik bij het ACIC terecht en ben ik eigenlijk niet meer weggegaan. De visie, het team en de kinderen hebben mijn hart gestolen. Elke dag geniet ik weer van de kinderen en de stappen die ze maken, het is mooi daar onderdeel van te mogen zijn.

Danielle Schoenmaker Begeleider

ACIC - personeel - Danielle Schoenmaker

Mijn naam is Danielle Schoenmaker en ik werk met veel passie als vaste begeleider van de doorstapklas en coördinator van de webchair. De visie van ACIC past volledig bij mij, namelijk dat kinderen met autisme niet ‘defect’ zijn en er dus altijd ontwikkeling mogelijk is. Het werken met deze kinderen maakt mij blij, omdat deze kinderen zo mooi en zo puur zijn. En dat raakt mij iedere dag weer, op een positieve manier.

Whitney de Fretes Kindercoach

ACIC - personeel - Whitney de Fretes

Ik ben moeder van een dochter Tess (2013) en werk als Teamleider, Kindercoach en Stagecoördinator op ACIC. De visie en werk methode is voor mij een manier van leven geworden. Door de liefdevolle en positieve aanpak krijg je een fijne werksfeer met de kinderen, ouders en collega’s en dat vind ik heel belangrijk. Ook is mijn hond Biggy op ACIC als ik er ben.

Daphne Hoogeveen Begeleider

ACIC - personeel - Daphne Hoogeveen

Mijn naam is Daphne Hoogeveen. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik op het ACIC gekomen. De visie die het ACIC voortbrengt heb ik meegenomen met mijn reis in Oeganda van 5 maanden. Na een jaar weg te zijn geweest van het ACIC, ben ik teruggekomen als begeleider op het ACIC. Het team, de kinderen en de locatie zorgen ervoor dat ik op het ACIC helemaal op mijn plek ben.

Jelany Schreuder Begeleider

Mijn naam is Jelany Schreuder, ik ben Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Vanuit mijn studie ben ik terecht gekomen op het ACIC, waar ik een jaar stage heb gelopen en aansluitend een halfjaar mijzelf heb kunnen verdiepen in het onderwerp voeding en autisme. De werkwijze, de kinderen en de collega´s maken mijn werk leuk, leerzaam en afwisselend. Het ACIC is in mijn ogen de plek voor ieder kind een plek waar liefdevolle en respectvolle benadering wordt geboden.

Kees van Doorn Chauffeur

Mijn naam is Kees van Doorn. Sinds december 2017 ben ik werkzaam als chauffeur en begeleider bij  ACIC. Na jarenlang als manager gewerkt te hebben bij een re-integratie bedrijf is het tijd voor iets anders.

Susan Vermeulen Begeleider

Mijn naam is Susan Vermeulen. Ik woon in Hilversum samen met mijn vriend en dochter. Sinds september 2017 ben ik werkzaam als begeleider op  het ACIC. Ik werk op de Matrix en de Matrix combi groep. Na 18 jaar met veel plezier in het onderwijs te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De positief geformuleerde vacature van het ACIC sprak mij direct aan! De combinatie van het bieden van begeleiding op cognitief en sociaal emotioneel gebied maken dat dit een werkplek is die heel goed bij mij past.

Merel Engels Begeleider

Mijn naam is Merel. Ik ben begonnen bij ACIC als stagiaire en ben nu groeps- en individueel begeleider. Ik werk met veel passie met de kinderen. ACIC is voor mij een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien. ACIC is voor mij een fijne werkplek door de combinatie van de kinderen, het team en de prachtige locatie.

Marissa Spieard Begeleider

Mijn naam is Marissa Spieard. In het derde jaar van mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik stage gelopen bij ACIC. Tijdens mijn stageperiode kwam ik erachter dat de visie van ACIC bij mij past en dat ik een goede klik heb met zowel het team als met de fantastische kinderen. Sindsdien heb ik deze mooie plek niet meer verlaten en inmiddels werk ik als groepsbegeleider (Matrix) en individueel begeleider bij Het ACIC.

Remco van Dalen Begeleider

Mijn naam is Remco van Dalen en woon samen met mijn vrouw en dochtertje in Hilversum.
Sinds begin 2019 ben ik gestart als begeleider op de doorstapgroep bij ACIC. Ik heb o.a. een achtergrond in de buitensport en heb de opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming en een jongerencoach opleiding afgerond.
Ik heb altijd veel met kinderen en jongeren gewerkt, hierin merk ik dat mijn interesses liggen bij degene die net dat extra steuntje nodig hebben. Ik kijk niet graag naar labels of hokjes maar naar dat wat de behoefte is van de kinderen en hun daarbij te helpen. ACIC is voor mij de juiste plek om deze begeleiding te kunnen bieden. Zowel de plek als organisatie maar ook de plek midden in het bos en een prachtige hei.

Kimberly Hovius Begeleider

Mijn naam is Kimberly Hovius en ben via mijn studie Ecologische Pedagogiek begonnen als stagiaire bij ACIC. Ik heb hier zoveel van geleerd en zoveel voldoening uit gehaald dat ik mij erg op mijn plek voelde. Ik ben met veel plezier vaste begeleider van de Doorstapklas en individueel begeleider. Ik kan erg genieten van het begeleiden van de kinderen omdat je hen ziet groeien en de succesmomenten samen deelt. Daarnaast krijg ik veel energie van de positieve aanpak en het team. Je mag jezelf zijn en er is ruimte voor ontwikkeling.

Hakima begeleider

Mijn naam is Hakima. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik stage gelopen bij ACIC. Begin februari 2018 ben ik weer teruggekomen als begeleider op het ACIC. ACIC is een fijn plek om te mogen werken. Je mag jezelf zijn en ik prijs me gelukkig met zo’n positieve team. Ik ben tante van veel neefjes en nichtjes. Als tante leerde ik veel van mijn neefjes en nichtjes in verschillende ontwikkelingsfasen. Eén van mijn grootste passies is het begeleiden van kinderen. De visie van ACIC sluit helemaal aan bij mijn eigen manier van werken met kinderen. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en het kind in zijn/haar kracht te zetten. Het geeft mijn voldoening als ik een kind zie groeien en bloeien in zijn/haar ontwikkeling en op zijn manier positieve stappen maakt. Ik vind werken vanuit passie en genieten van de mooie dingen belangrijk. Naast de opleiding SPH heb ik veel geleerd van mijn privéleven en daaruit is een motto ontstaan: ‘‘Waardeer de kleine dingen in het leven en je zult gelukkig zijn’’

Maarten Borren Begeleider

Mijn naam is Maarten Borren en na een jaar stage gelopen te hebben werk ik nu als groepsbegeleider en individueel begeleider bij het ACIC. Tijdens mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik regelmatig gewerkt met kinderen en jongeren met autisme. Hier heb ik mij altijd in geïnteresseerd. De visie, de positieve manier van werken en de ontwikkelingsgerichte aanpak spraken mij direct aan en zorgen ervoor dat ik hier met veel plezier aan het werk ben.

Deborah Ng Begeleider/Psycholoog

Deborah Ng

Mijn naam is Deborah Ng en ik werk als begeleider/psycholoog bij ACIC. Ik heb een voorliefde voor informatica en schaken. Mijn interesse in de kinderpsychologie is ontstaan toen ik in 2008 ben begonnen om schaakles te geven op basisscholen. Hierbij heb ik ook veel kinderen met autisme begeleid. De logische, maar ook soms raadselachtige manier van denken vind ik interessant. Na mijn master Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik bij ACIC gekomen. Naast individuele begeleiding hou ik mij bezig met het onderzoeken van de mogelijkheid tot het afnemen van psychologisch onderzoeken bij ACIC.

Wouter Halsema Begeleider

Mijn naam is Wouter Halsema en ben met veel plezier vaste begeleider van de instap klas en tevens individueel begeleider. Tijdens mijn studie is mijn interesse in autisme ontstaan en heb ik een jaar  stage gelopen bij ACIC. De ontwikkelingsgerichte visie van het ACIC past goed bij mij. Het geeft mij veel voldoening om de kinderen/jongeren te zien groeien. Daarnaast vind ik het fijn dat ACIC een plek is waar iedereen zichzelf mag zijn.

Talitha de Leeuw Begeleider/psycholoog

Mijn naam is Talitha de Leeuw, groeps- en individueel begeleider bij het ACIC. Na mijn studie Klinische en Gezondheidspsychologie ben ik na goed zoeken het ACIC tegengekomen. Na een gesprek met Audrey over de werkwijze en visie van Martine Delfos en het ACIC was ik verkocht, hier wilde ik graag bij horen en aan bijdragen. Sindsdien geniet en leer ik nog elke dag van mijn collega’s, de ouders en de kinderen bij het ACIC. Het ACIC is voor mij de plek waar ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen en stappen te zetten in een vertrouwde en veilige omgeving.

Bregje van Hees Begeleider

Mijn naam is Bregje van Hees. Tijdens mijn studie Sociale Pedagogische Hulpverlening ben ik begonnen als “speler”, begeleider in een één-op-één thuisprogramma. Sinds januari 2018 ben ik begeleider op de groep. De liefdevolle en accepterende houding richting het kind spreekt mij erg aan. Bij  ACIC zie ik ook een liefdevolle houding richting de kinderen, waar ze zichzelf kunnen zijn en op hun eigen tempo mogen ontwikkelen. Met veel plezier maak ik deel uit van dit team.

Carla Langeweg Begeleider

Mijn naam is Carla Langeweg en ik ben werkzaam bij ACIC als stage coördinator, groeps- en individueel begeleider. De vaste groep waar ik werk is de opstapklas. Na mijn studie ecologische pedagogiek heb ik ACIC gevonden. Vanaf juni 2016 ben ik werkzaam bij ACIC. Werken bij ACIC vind ik uniek, het werken vanuit een ontwikkelingsperspectief, het denken in mogelijkheden en de positieve insteek geven mij energie. Het bijzondere aan ACIC is dat iedereen, op welke manier dan ook, zichzelf mag zijn en iedereen welkom is.

Sen en Biggy Helpende honden

ACIC - personeel - Helpende honden

Sen en Biggy zijn onmisbare medewerkers.

Versterking en ondersteuning ACIC-team

Versterking en ondersteuning ACIC-team

Martine Delfos – Supervisor

Eugenia Mangana – WebChair supervisor

Attie van Tol – Integratief kindertherapeut

Renée Freud – Kinderfysiotherapeut

Mariette Kos – Kinderfysiotherapeut

Norbert Groot – Ambulant begeleider

Bianca Schreuder – Ambulant begeleider www.iamstrong.nl

Philip Reiss – Ambulant begeleider

Marni Russo – Ambulant begeleider

Romayco Babb – Ambulant begeleider

Joop Dol –  Ambulant begeleider

Iris de Vries- Ambulant begeleider Muziek

Annemoon Brans – Ambulant begeleider natuur- en scheikunde

Liesbeth van Rooyen – Ambulant begeleider

Pia Steijns – Ambulant begeleider

Top dog: Rob Mos & Arlette Huttmann

Marjan Maarschalkerweerd – Coördinator beschikkingen

Natasja van Bragt – Office Manager

Tanja Keesom – Office Medewerker

Nicolet Groot – Boekhoudster

Richard Kamsteeg – Financieel adviseur