Zoek je een stageplaats? Wij bieden stageplaatsen aan hbo studenten van de opleidingen Social work, Pedagogiek en Ecologische Pedagogiek vanaf minimaal 2 dagen per week. Tijdens je stage bij het ACIC word je intensief begeleid door ons gediplomeerde kernteam en krijg je begeleiding in onze werkwijze aan de hand van de visie van Martine Delfos.

Wij bieden stagiaires een warm en hecht team, waar alle ruimte is om te leren over autisme- de denkers, maar ook over jezelf. Stagelopen bij het ACIC is volwaardig meedraaien in het team, zonder eindverantwoordelijkheid m.b.t. de doelgroep. Dit is erg leerzaam omdat er veel ruimte is voor eigen inbreng/observaties en voor je persoonlijke ontwikkeling als professional. Als stagiaire heb je een actieve en betrokken houding, wil je leren en ben je gemotiveerd om elke dag opnieuw de verbinding aan te gaan met de kinderen/jongeren.

Op het ACIC wordt gewerkt vanuit een onvoorwaardelijk accepterende houding naar  de kinderen. Dit betekent o.a. dat we kinderen en elkaar niet veroordelen op het gedrag dat zij en wij laten zien, maar we kijken naar waar het gedrag vandaan komt en nemen dat als uitgangspunt van de begeleiding.

Wil je meer informatie of eens komen kijken?

Mail dan je motivatiebrief en CV naar stage@acic.nl t.n.v. Femke Hom en Milena Rebel.