Partnerscholen

– ’t Schoolhuys
Website: http://www.schoolhuys.nl/

– Openbare basisschool Goudenregen
Website: http://www.goudenregenschool.nl/

– Berg en Boschschool
Website: http://www.bergenbosch-school.nl/

– IVIO
Website: http://www.ivio.nl/home/

– J.H. Donnerschool
Website: http://www.donnerschool.nl/

Martine Delfos

Martine F. Delfos, biopsycholoog. Ze is werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, als therapeut, als docent en als schrijfster. Op het ACIC is Martine F. Delfos ondersteuner en supervisor van het team.

Website: http://www.mdelfos.nl/

WebChair

WebChair wil het gevoel van aanwezig kunnen zijn bij elke school, ziekenhuis, kantoor en thuis terugbrengen. Met onze oplossingen willen we de beste technologische ontwikkelingen in producten en toepassingen integreren en die voor iedereen toegankelijk maken.

Website: http://www.webchair.com/

Stichting Mama Vita

Audrey is mede-oprichter en bestuursvoorzitter van deze stichting. Stichting Mama Vita verbindt moeders van kinderen met autisme in Kracht. Missie is via informatie, opleidingen, workshops en ontspanningsbijeenkomsten moeders te horen en zien en te helpen waar nodig.

Website: http://www.stichtingmamavita.nl/

Vanuit Autisme Bekeken

Vanuit Autisme Bekeken staat voor een inclusieve samenleving die diversiteit omarmt en benut. En die kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden van mensen als vertrekpunt neemt.

Website: http://www.vanuitautismebekeken.nl/

Per Saldo

Per Saldo informeert, adviseert en komt op voor de belangen van alle mensen met een persoonsgebonden budget (PGB). Met rond de 24.000 leden zijn zij de landelijke vereniging van en voor budgethouders. ACIC en Per Saldo werken regelmatig samen. Audrey is PGB-ambassadeur voor Per Saldo.

Website: http://www.pgb.nl/

Stichting Horison

Stichting Horison is een informatiepunt voor ‘Contactgericht spelen en leren’ voor kinderen met autisme. Anneke Groot en Audrey Maeder werken regelmatig samen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Website: http://www.horison.nl/