Beste ouders,

Wij hopen dat u allemaal een fijne zomervakantie hebt gehad! Wij bij ACIC zijn ons aan het voorbereiden op het nieuwe jaar en kijken er naar uit.

Supervisie Martine Delfos:

De data voor de oudersupervisies van Martine Delfos zijn bekend! Aan deze supervisie kunnen de ouders, van kinderen die bij ons begeleiding hebben, zich aanmelden. Aanmelden is noodzakelijk.

De kosten hiervoor zijn €30,- per sessie (dit bedrag is per gezin). Indien u zich aanmeldt voor alle vier de supervisies dan is het totaalbedrag € 100,-. Dit jaar zullen ze plaatsvinden op de volgende zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur;

12 oktober 2019

8 februari 2020

28 maart 2020

6 juni 2020

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar administratie@acic.nl
Vermeld u dan met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en de naam van uw kind. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen krijgt u van ons een bericht betreffende de bevestiging en de betaling.

Indien u meer informatie wilt over de betaling; neem dan contact op met de administratie.

Teken:

Let op; ACIC ligt in het bos en daardoor vragen wij u extra op te letten voor teken bij uw kinderen. Uiteraard letten wij er ook op. De Eikenprocessierups is gelukkig inmiddels uitgevlogen en geeft geen overlast meer.

Studiedag:

Hierbij een reminder dat er op maandag 26 augustus een studiedag is voor onze begeleiders,  op die dag is er geen groeps- of individuele begeleiding voor uw kind.

Voor een overzicht van de aankomende vakanties en vrije dagen verwijzen wij u naar het vakantierooster op onze website

Nieuwsbrief/informatie:

De nieuwsbrief zal voortaan zichtbaar zijn op onze website en via een link in Mextra. U krijgt nu nog een melding wanneer er een nieuwe nieuwsbrief gereed staat, maar dit kunt het beter zelf in de gaten houden. Ook het vakantierooster 2019-2020 is gepubliceerd en te zien via een link in Mextra.

Tevens zullen wij Mextra meer gaan gebruiken om informatie met u te delen.

Verhuizing groepen:

Rond de herfstvakantie zullen wij op Landgoed Zonnestraal een nieuw pand in gebruik gaan nemen en zullen er een aantal van onze groepen gaan verhuizen. Wij zullen de kinderen hierop voorbereiden en zodra er meer informatie bekend is, hoort u dat zo spoedig mogelijk.

Kick Off 20 september 2019:

Zoals elk jaar zullen wij komend schooljaar aftrappen met een gezellig samenzijn voor ouders en kinderen. Dit jaar staat het gepland op vrijdagochtend 20 september. Het is de bedoeling dat ouders iets lekkers maken voor de gezamenlijke lunch. Geef even aan de groepsbegeleiders door wat u gaat maken?