Beste ouders, 

 Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland krijgen wij veel vragen over het (uit voorzorg) thuishouden van kinderen. Wij begrijpen dat de wereldwijde verspreiding van het coronavirus vragen en zorgen oproept.

Het onderwijs en de zorg heeft te maken met de gevolgen.

In de fase waarin we ons nu bevinden, blijven de scholen in de regio gewoon open en zullen wij de begeleiding op school voortzetten.

Indien er toch een oproep komt vanuit de overheid dat scholen moeten sluiten, dan blijft ACIC open met in achtneming van de voorzorgmaatregelen.

ACIC is namelijk geen school, wij zijn een zorginstelling en zullen zover mogelijk aan onze zorgplicht voldoen. Dit is een verplichting vanuit de overheid aan alle zorginstellingen.

Kinderen en jongeren vormen bovendien niet de groep met de hoogste risico’s. Daarnaast zouden de maatschappelijke gevolgen van het sluiten van de zorg groot zijn en draagt sluiten weinig bij aan het beperken van de verspreiding.

Wel is er een landelijke oproep dat kinderen/jongeren/medewerkers die verkouden zijn, thuis moeten blijven. Het is wel de bedoeling dat u dit aan ons meldt (administratie@acic.nl)

Wij zullen kinderen/jongeren met verkoudheidsklachten verzoeken naar huis te gaan. Wij gaan ervan uit dat u direct uw kind komt ophalen.

Deze maatregel is ook van toepassing op onze medewerkers (zij blijven thuis als zij verkoudheidsklachten hebben in combinatie met koorts), dit kan dus een capaciteitsprobleem veroorzaken. Wij gaan er vanuit dat u begrip heeft als er begeleiding uitvalt.

ACIC vindt het belangrijk om in contact te blijven met de kinderen/jongeren en zullen zover de maatregelen het toelaten ook in contact te blijven met uw kind als hij/zij uit voorzorg thuis is.

Graag willen wij u vragen ons op de hoogte te blijven houden van uw situatie.

Hiervoor is mailen de beste methode; administratie@acic.nl

Met vriendelijke groet,

Philip Maeder

Audrey Maeder-Sahupala

Nieuwsbrief september 2020

Beste ouders,

Wij hopen dat u allemaal een fijne zomervakantie hebt gehad! Wij bij ACIC zijn ons aan het voorbereiden op het nieuwe jaar en kijken er naar uit.

Corona

Lees meer

Nieuwsbrief augustus 2019

Beste ouders,

Wij hopen dat u allemaal een fijne zomervakantie hebt gehad! Wij bij ACIC zijn ons aan het voorbereiden op het nieuwe jaar en kijken er naar uit.

Supervisie Martine Del

Lees meer