Omdat ieder kind uniek is, met zijn eigen unieke persoonlijkheid, behoeften, wensen en talenten, biedt Autisme Centrum In Contact (ACIC) alle begeleiding op maat. Juist omdat wij vanuit een holistische visie werken, is dit mogelijk. Het kind, het gezin, de directe omgeving zijn allemaal factoren die direct invloed hebben op de ontwikkelings- en groeimogelijkheden van het kind en hun gezin. Ook al ziet de uiteindelijke puzzel er hetzelfde uit, de puzzelstukjes verschillen wel degelijk van vorm en kleur. Met z’n allen zorgen we ervoor dat we de ontbrekende stukjes vinden en passen we alles zo goed mogelijk in elkaar. De mogelijkheden zijn ontelbaar! Dit is een gezamenlijk proces.

Wie wij zijn

Wij vormen een interdisciplinair team dat zich bezighoudt met de totale zorg voor kinderen met autisme en hun omgeving.
Lees meer

Onze locaties

Onze locatie op landgoed Zonnestraal is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook is er in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid.
Lees meer

Missie en visie

Jij moogt hun geven van je liefde, maar niet van je gedachten, want ze hebben hun eigen gedachten. De Profeet – Kahlil Gibran
Lees meer

Nieuwsbrief juni 2019

Hierbij willen wij u informeren dat de eiken-processierups in de bomen rondom ACIC is gesignaleerd. Wij zijn alert en zullen zorgen dat de kinderen niet in contact komen met de eikenprocessierups. Ind

Lees meer

Vacatures / Stages

Zoek je een stageplaats? Wij bieden stageplaatsen voor SPH–ers, SPW–ers, HBO–Pedagogiek-studenten, Pabo-studenten, Onderwijs- en Klasse-assistenten.
Lees meer